béta pribadi v.3.6.20

Pilihan Cygnus

Ngeunaan Pasar Cygnus

Pasar Cygnus mangrupikeun anu paling ramah sareng interaktif, komunitas kahiji sareng hiji-hijina komunitas anu dipayunikeun sadayana dina hiji peer pikeun pasar global peer pikeun sadaya kabutuhan anjeun dina ngan ukur 1 klik, Cygnus fleksibel, dinamis, aman; milarian online naon anu anjeun peryogikeun kedah langkung gampang sareng biaya anu efektif; ngajual online kantos janten gampang & fleksibel. Diajar langkung seueur di "www.cygnusnetwork.org".

GAMPANG DIANGGO

SUKU Gampang UNTUK GAMPANG, INGKRÉNK MARKETPLACE INGGRIS DIPANGKATKEUN DENGAN DENGAN DENGAN DENGAN UNTUK KANGGO UNTUK MATLAMAT INTERAKTIF FIKIR YANG ANJEUN GAMPANG GAMPANG NGADUKAN INTUITIVELEK DENGAN PLATFORM

INTERAKTIF

Desain Cygnus diwangun janten interaktif, dinamis, nyarios ka para pangguna, supados anjeun ngartos yén éta hirup; urang ogé udagan pikeun nyiptakeun bagian produk dimana pangguna tiasa nguji & toél produk sapertos éta aya di toko fisik

sadunya

Hiji platform, 200+ nagara, Cygnus mangrupikeun platform global multi-budaya, ditarjamahkeun dina 100+ basa sareng 140+ mata uang, anu ngamungkinkeun usaha & individu nyambung sareng jutaan nasabah ti sakumna dunya tanpa halangan dina hiji hateup tunggal

DENGAN DENGAN ZONA

Cygnus Deal By Zona mawa kanyamanan pikeun nampi jenis produk & jasa dina jangka waktu anu singget dimana anjeun hoyong, ngabuka kasempetan padamelan sadunya sareng poténsi paparan teu terbatas pikeun bisnis atanapi profésional di dunya ku dihubungkeun sareng peureum Cygnus ka diréktori peer.

AKHIR & SUKU

CYGNUS NAWANGKEUNTANG KAYU-TINGKATKEUN UNTUK NGEJATI ANTU KINDEKAN FRAUD, MALWARES DAN HARMFUL ATAWA KONTEN BAD. Urang TIDAK DENGAN APA KAD KREDIT INFO NOR HOLD ANY CASH AMOUNT INGGRIS WEBSITE KAMI. BAYANG TOKEN KANGGO BOLEH DIGAYAKAN UNTUK DIPANGGALKEUN DI PLATFORM AND NGALANGKEUN ANTARA SISTEM PENTING, DATA DIPANGGU DENGAN DENGAN PAKSA INGGRIS KANGGO, INGKEUN KEPUTUSAN TRANSEKTOR TRANSEKAL HENTEU DENGAN USERS

24/7 PELANGSAAN PELUANG

CYGNUS NANGGALKEUN KABUPATAN CUSTOMER MUNGSA NU CARIWANG live na sayogi 24h / 7d SANA ANTARA GAMPANG GAMPANG UNTUK MEMBANGKEUN ANTARA ISI ATAWA UNTUK DIPASARKEUN SA PLATFORM, SENTIASA, TANPA SUBSKRIPUSAN ASI GAMPANG UNTUK MELENGKEUN ANTARA ISI ATAWA TOPIK ANU DENGAN PLATFORM, DENGAN, DENGAN KABUPATEN GUNIA MANGSAU UNTUK MEMBANGKEUN ANTARA ISU ATAWA TOPIK ANU DENGAN PLATFORM, JUGA, DENGAN KABUPATEN DENGAN ASI GAMPANG UNTUK MEMBANGKEUN ANTARI

CYGNUS TOKEN

kapayunna, ku nganggo tokén Cygnus sakumaha padika pamakean aksés tiasa nganggo gratis "dinten anu sami", "hiji dinten", "2 dinten" sareng "rutin" pangiriman sareng jutaan produk & jasa gratis, Pembayaran bakal sakedapan sareng langsung. hartosna 3 dinten dugi ka sababaraha minggu waktos disimpen sareng henteu perantara anu dicandak; Cygnus token ngamungkinkeun panyebaran token Cygnus, pangguna bakal diganjar dina token dumasar kana traction anu disayogikeun dina ekosistem

LAMPIRAN

Pasar Cygnus ngagaduhan ekstensi software anu béda sapertos Cygnus Bookings, Cygnus Directory, Cygnus Services, Cygnus B2B Market, CygnusTube sareng ogé dihubungkeun sareng Cygnus Business Network, anjeun tiasa mendakan seueur inpormasi di www.cygnusnetwork.org

KOMUNITAS POWERED

Visi anu aya di tukangeun ékosistem Cygnus nyaéta nyiptakeun sistem anu kabentuk sacara déklarasikeun anu nempatkeun komunitas di tengahna tinimbang perusahaan atanapi pihak katilu. Salaku tambahan, CYGNUS KOMUNITAS KOMUNITAS DIPUNTUKAN "CYGNUS QUALITI" MEKANISM, YANG MENYANGKEUN KOMPOTEN KOMUNITAS & SERVISES DI STANDARD PELAKONAN DAN PREVENT FRAUD AND ANTARA KUALITI BAD, www.cygnusnetwork.org/

Langganan Premium

Pikeun Buyers:
3,99
/ Sasih
Ngadeg
- DOKTIKAN NAMPANG (TINGKAT 1)
- NON-ELEGIBLE FOR CYGNUS TOKEN USAGE TOKEN
- KOMUNITAS UNTUK KAWASAN CYGNUS EKCLUSIF
- AKSARI TERHAD KEPADA ECOSYSTEM CYGNUS
- NON-ELIGIBLE FOR CYGNUS TOKEN DISTRIBUTION
7,99
/ Sasih
VETERAN (Fitur hubungan Cygnus Token aya samentawis henteu aya)
- DOKTIKAN NAMPANG (TINGKAT 2)
- HENTEU UNTUK GAMPANG TOKEN PANGGILAN CYGNUS
- KOMUNITAS UNTUK KAWASAN CYGNUS EKCLUSIF
- AKSARI TERHAD KEPADA ECOSYSTEM CYGNUS
- LAYAK KANGGO KANGGO BUDAK CYGNUS
19,99
/ Sasih
"100" SERVICES (teu tiasa sementara)
- INSTANT SUPPORT (TINGKAT X)
- HENTEU UNTUK GAMPANG TOKEN PANGGILAN CYGNUS
- KOMUNITAS UNTUK KAWASAN CYGNUS EKCLUSIF
- KOMUNITAS FULL TO ECOSYSTEM CYGNUS, DARI A TO Z, ngalebetkeun SEMUA SATUR PREMIUM, UNTUK FREE
- LAYAK KANGGO KANGGO BUDAK CYGNUS

Pikeun Penjual:
0,00
/ Sasih
Individu
- Produk Unlimited
- Teu aya waragad Listing & Produk Langsung Langsung
- CUT ON SALES + € 1,49 unggal barang anu dijual
- Dukung STANDARD (TINGKAT 0)
- NON-ELIGIBLE UNTUK LOGISTIK CYGNUS
- NON-ELIGIBLE UNTUK SAMBELAN, SATU, DUA DUA HAYU
- NON KELUAR UNTUK PILIHAN CYGNUS
- NON-ELIGIBLE FOR CYGNUS TOKEN DISTRIBUTION
39,99
/ Sasih
PROFESIONAL (Fitur hubungan Cygnus Token aya samentawis henteu aya)
- Produk Unlimited
- Teu aya waragad Listing & Produk Langsung Langsung
- CUT ON SALES + € 0,99 unggal barang anu dijual
- DOKTIKAN NAMPANG (TINGKAT 1-2)
- LAYANG UNTUK LOGISTIK CYGNUS
- GOLEK UNTUK SAMPUL, SATUJAWA, DUA DUA KUMUKAN
- NON KELUAR UNTUK PILIHAN CYGNUS
- NON-ELIGIBLE FOR CYGNUS TOKEN DISTRIBUTION
99,99
/ Sasih
ENTERPRISE (teu tiasa sementara)
- Produk Unlimited
- Teu aya waragad Listing & Produk Langsung Langsung
- CUT ON SALES + € 0,59 per item anu dijual + BENTUK GAMPANG UNTUK CYGNUS TOKEN
- INSTANT SUPPORT (TINGKAT X)
- LAYANG UNTUK LOGISTIK CYGNUS
- GOLEK UNTUK SAMPUL, SATUJAWA, DUA DUA KUMUKAN
- LAYAN UNTUK PILIHAN CYGNUS
- LAYAK KANGGO KANGGO BUDAK CYGNUS