beta private v.3.6.20

Zgjedhja e Cygnus

Rreth Tregut të Cygnus

Tregu i Cygnus është komuniteti më miqësor dhe ndërveprues, i pari dhe i vetmi komunitet në botë i mundësuar të gjitha në një kolegë për të bashkuar një treg global global për të gjitha nevojat tuaja brenda vetëm një klik larg, Cygnus është fleksibël, dinamik, i sigurt; gjetja në internet ajo që ju nevojitet nuk ka qenë kurrë më e lehtë dhe me kosto efektive; shitja në internet ka qenë ndonjëherë kaq e lehtë dhe fleksibël. Mësoni më shumë në “www.cygnusnetwork.org".

I lehtë në përdorim

SHUM E DUHET T US PRDORET, INTERFACIONI I CYGNUS MARKETPLACE ISSHT ZHVILLUAR Qëllimi për të pasur vetëm disa objektiva ndërveprues të cilët i lejojnë përdoruesit të përdorin plotësisht përdorimin e inteligjencës së PLATFORMIT dhe me shpejtësi

Interactive

Dizajni i Cygnus është krijuar për të qenë interaktiv, dinamik, për të folur me përdoruesit e tij, për t'ju bërë të kuptoni se është gjallë; ne gjithashtu synojmë të krijojmë seksione të produkteve ku përdoruesit janë në gjendje të provojnë dhe prekin produktet siç ishin në një dyqan fizik

GLOBAL

Një platformë, 200+ vende, Cygnus është një platformë globale multi-kulturore, e përkthyer në 100+ gjuhë dhe 140+ valuta, e cila u mundëson bizneseve dhe individëve të lidhen me miliona klientë nga e gjithë bota pa pengesa nën një çati të vetme

Merre nga zona

Deal Cygnus By Zone ju sjell komoditetin e marrjes së çdo lloj produkti dhe shërbimi brenda një periudhe të shkurtër kohe kur dëshironi, zhbllokon mundësitë e punës në të gjithë botën dhe potencialin e ekspozimit të pakufizuar në çdo biznes apo profesionist në të gjithë botën duke qenë i lidhur me kolegët e Cygnus me drejtoritë e kolegëve.

SIGURI & BESIM

CYGNUS ofron një siguri të nivelit të lartë për të parandaluar cilindo lloj të mashtrimit, keqtrajtimit dhe dëmtimit të dobët ose përmbajtjes së lopës. NE NUK DUAJMORE SHTETI CDO KARTA T CR KREDITS P HOR T HO MIRSUAR CDO SHUM C PARASA PR Uebfaqen Tonë. PAGESAT CYGNUS TOKEN PAGESA TAB PAVARSHME T TO PRPUNOJN OFF PLATFORMIN DHE NDONJ SI SISTEMIN E TRETIR PARTY, T D DHANAT JANW PERSONALE PWR T DHNAT P USR PRDORIMET NY CYGNUS WALLET, duke ofruar nivelin më të lartë të sigurimit të përdoruesve

24/7 ASISTENCA E KLIENTIT

CYGNUS DHNI P SRSHTATJEN E KLIENTIT PRORMES një bisede live të disponueshme 24h / 7d KU P USRDORET PRDORIMET E SHUM PERSRDORIMET E CILAVE TEK CYGNUS PCR ANYSHTJE APO TEMA Lidhur me PLATFORMIN, EDHE, ME VERDO T GJITHA T S PUPRDORET T G P ACRDESIT دارند

CYGNUS TOKEN

në të ardhmen, duke përdorur shenjën e Cygnus si metodë pagese, përdoruesit do të kenë qasje të pakufizuar falas "në të njëjtën ditë", "një ditë", "2 ditë" dhe "rregullt" dhe miliona produkte dhe shërbime falas, Pagesat do të jenë të menjëhershme dhe të drejtpërdrejta, do të thotë 3 ditë deri në disa javë kohë të kursyer dhe asnjë ndërmjetës nuk është i përfshirë; Shenja e Cygnus mundëson shpërndarjen e tokeneve të Cygnus, përdoruesit do të shpërblehen në tokë bazuar në tërheqjen e siguruar brenda ekosistemit

Zgjerime

Tregu i Cygnus ka shtesa të ndryshme softuerësh si: Rezervime të Cygnus, Directory Cygnus, Shërbime Cygnus, Tregut Cygnus B2B, CygnusTube dhe gjithashtu është i lidhur me Rrjetin e Biznesit Cygnus, mund të gjeni më shumë informacion në www.cygnusnetwork.org

KOMUNITETI I FUQUAR

Vizioni që qëndron pas ekosistemit të Cygnus është të krijojë një sistem të decentralizuar i cili e vendos komunitetin në qendër në vend të korporatave ose palëve të treta. Për më tepër, CYGNUS IMPLEMENTS KOMUNITETI I FUQUAR Mekanizmi "CYGNUS CYGNUS", CILA MUND T C CIJNUS T TO GJITHA T OFF OFRONI PRODUKTET & SH SERVRBIMET N ST STANDARDET E LART DHE LRENDSITRE E PARAJTSIT TRA MALLRAVE TAD CILITYSIS,, www.cygnusnet-.org

Abonimet Premium

Për blerësit:
3,99
/ Muaj
rekrutoj
- MB SSHTETJE E MIRATUAR (NIVELI 1)
- JO-E FALME PRDORIMI TOKEN CYGNUS
- HYRJE N CON PTRMBAJTJE TY KIGJUSIT Ekskluziv
- HYRJE E KUFIZUAR N EC ECOSYSTEM CYGNUS
- JO-E PRANUESHME P FORR SHPRNDARJEN CYGNUS TOKEN
7,99
/ Muaj
VETERAN (Karakteristikat e lidhura me Cygnus Token përkohësisht të padisponueshme)
- MB SSHTETJE E MIRATUAR (NIVELI 2)
- E TRET P FORR PRDORIMI TOKEN CYGNUS
- HYRJE N CON PTRMBAJTJE TY KIGJUSIT Ekskluziv
- HYRJE E KUFIZUAR N EC ECOSYSTEM CYGNUS
- E PRISHTME P FORR SHPRNDARJEN E TOKEN CYGNUS
19,99
/ Muaj
SH 100RBIME “XNUMX” (përkohësisht e padisponueshme)
- MBUPSHTETJE INSTANT (NIVELI X)
- E TRET P FORR PRDORIMI TOKEN CYGNUS
- HYRJE N CON PTRMBAJTJE TY KIGJUSIT Ekskluziv
- HYRJE E PLOT N TO ECOSYSTEM CYGNUS, NGA A TO Z, duke përfshirë të gjitha tiparet PREMIUM, P FORR FALAS
- E PRISHTME P FORR SHPRNDARJEN E TOKEN CYGNUS

Për shitësit:
0,00
/ Muaj
INDIVIDUALE
- Produkte të pakufizuara
- Nuk ka tarifa të renditjes dhe produkte menjëherë të gjalla
- SHUM N ON SHITJE + 1,49 € për sendin e shitur
- MBIKQYRJA STANDARD (NIVELI 0)
- JO-FJAL P FORR Logjistika CYGNUS
- JO-E PRANUESHME P SR NDRMARRJE, NJ O, DY D DRGIM DY
- JON EL T EL PAVARUR P FORR ZGJEDHJEN CYGNUS
- JO-E PRANUESHME P FORR SHPRNDARJEN CYGNUS TOKEN
39,99
/ Muaj
PROFESIONAL (Karakteristikat e lidhura me shenjat e Cygnus përkohësisht të padisponueshme)
- Produkte të pakufizuara
- Nuk ka tarifa të renditjes dhe produkte menjëherë të gjalla
- SHUM N ON SHITJE + 0,99 € për sendin e shitur
- MBIK SQYRJE E MIRATUAR (Niveli 1-2)
- E PRISHTME P FORR Logjistika CYGNUS
- E PRISHTME P SR T S NDRMARRJE, NJ O, DY D DRGIM DY
- JON EL T EL PAVARUR P FORR ZGJEDHJEN CYGNUS
- JO-E PRANUESHME P FORR SHPRNDARJEN CYGNUS TOKEN
99,99
/ Muaj
NDRMARRJE (përkohësisht e padisponueshme)
- Produkte të pakufizuara
- Nuk ka tarifa të renditjes dhe produkte menjëherë të gjalla
- SHUM N SA SHITJE + 0,59 € për artikull të shitur + E PGRGJITHSHME P FORR PRDORIMIN E TOKEN CYGNUS
- MBUPSHTETJE INSTANT (NIVELI X)
- E PRISHTME P FORR Logjistika CYGNUS
- E PRISHTME P SR T S NDRMARRJE, NJ O, DY D DRGIM DY
- E PRISHTME P FORR ZGJEDHJEN CYGNUS
- E PRISHTME P FORR SHPRNDARJEN E TOKEN CYGNUS