приватна бета верзија v.3.6.20

Избор за Cygnus

За Cygnus Marketplace

Пазарот Cygnus е најпогоден за корисници и интерактивни, први и единствени заедници во светот кои се придвижуваат во една до друга страна, глобален пазар за сите ваши потреби во рок од само еден клик оддалеку, Cygnus е флексибилен, динамичен, безбеден; наоѓањето преку Интернет она што ви треба никогаш не било полесно и економично; продавањето преку Интернет некогаш било толку лесно и флексибилно. Дознајте повеќе на „www.cygnusnetwork.org".

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ

МНОГУ ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА, ЦИГНУС МАРКЕТПЛЕС НА ИНТЕРФЕСЕ Е РАЗВОЈ СО ЦЕЛО ДА СЕ СМЕАТ МНОГУ ИНТЕРАКТИВНИ ЦЕЛИ, кои им дозволуваат на корисниците целосно да ја усвојат ПЛАТФОРМАТА ИНТУИТЕВЕЛИЈА и Брзо

ИНТЕРАКТИВНО

Дизајнот на Cygnus е дизајниран да биде интерактивен, динамичен, да разговара со своите корисници, за да ве разбере дека е жив; ние исто така имаме за цел да создадеме производи за производи каде што корисниците можат да тестираат и допрат производи како што биле во продавница за физички производи

GLOBAL

Една платформа, 200+ земји, Cygnus е мултикултурна глобална платформа, преведена на 100+ јазици и 140+ валути, што им овозможува на деловните субјекти и поединци да се поврзат со милиони клиенти од целиот свет без бариери под еден единствен покрив

СОРАБОТКА ПО ЗОНАТА

Deal Cygnus Deal By Zone ви носи удобност да примате какви било производи и услуги во краток временски период каде што сакате, ги отклучува можностите за работа низ целиот свет и неограничен потенцијал за изложеност на кој било бизнис или професионалец низ целиот свет со тоа што се поврзани со врските со Cygnus со врсничките директориуми.

Безбедност и сигурен

CYGNUS нуди високи нивоа на безбедност за да се спречи кој било вид измама, мелвари и штетни или лоши содржини. НЕ СМЕТУВАМЕ НИКОГАШ КРЕДИТИВНА КАРТИНА ПОВЕЕ НЕ ГО ПРОДАВИМЕ ГОДИНИ ПАРИ ОД НАШИОТ веб-страница. ПЛАТНИТЕ НА ЦИГНУС ТОКЕН ДОГОВОРНИ ПЛАТНИ ДА СЕ ПРОЦЕСУВААТ ПЛАТФОРМАТ И ИСКОРИТЕТЕ СИТЕ СИТЕ СИСТЕМИ НА ПАРТИЈА, ПОДАТОЦИТЕ СЕ СОПСТВЕНИ ЛИЧНО ПОД ПОСЕБНИ КОРИСНИК ВО CYGNUS WALLET, нудејќи го највисокото ниво на трансакциска безбедност.

24/7 ПОМОШ ЗА ПРОДАБОВИТЕ

ЦИГНУС ПОДДРУВА ПОДДРШКА ПОДДРШКА ПО ПОДДРШКА ПОДДРШКА ПОДДРШКА ПОДГОВОР СО КОРИСНИТЕ СИТЕ ПОСЕБНИ ДА СЕ ПОСТОИТЕ ДА СЕ ПРОДАВНИТЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВАМЕ НА КИМОВИЧКИТЕ КИМОВИ ДА СЕ ПОДНЕСУВАМЕ

ЦИГНУС ТОКЕН

во иднина, со користење на Cygnus-токен како метод на плаќање, корисниците ќе пристапат до неограничена бесплатна „ист ден“, „еден ден“, „2 ден“ и „редовна“ испорака и милиони бесплатни производи и услуги, плаќањата ќе бидат моментални и директни, што значи заштедено 3 дена до неколку недели и не е вклучен посредник; Токенот за Cygnus овозможува да се случи дистрибуцијата на токени Cygnus, корисниците ќе бидат наградени во токени врз основа на влечење обезбедени во рамките на екосистемот

ИСТАНИЦИ

Пазарот Cygnus има различни екстензии на софтвер, како што се резервации за Cygnus, Директориум за Cygnus, Cygnus Services, Cygnus B2B Market, CygnusTube и исто така е поврзана со Cygnus Business Network, можете да најдете повеќе информации на www.cygnusnetwork.org

ЗАЕДНИЧКА ЗАЕДНИЦА

Визијата зад екосистемот Cygnus е да се создаде децентрализиран систем кој ја става заедницата во центарот наместо корпорациите или трети страни. Како дополнение, ЦИГНУС ИМПЛЕМЕНТИ ЗАЕДНИЧКИОТ МО PНОСТ „ЦИГНУС КВАЛИТЕТ“, КОИ ГО ОБНОВАТЕ ЦИГНУС ДА СЕКОГАШ ПОНУДИ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ НА НАЈВИСНИТЕ СТАНДАРДИ И СПРЕДНИ ЛИСТИНИ ЗА КВАЛИТЕТ ЗА ИЗБОРНИОТ измами и лоши квалитети, www.cygnusnet-.org

Премиум претплати

За купувачи:
3,99
/ Месец
РЕГИРАЕ
- ПОДДРШКА ПОДДРШКА (ЛИВЕЛ 1)
- НЕ ЕДНОГЛАСНО ЗА КОРИСТЕЕ НА ЦИГНУС ТОКЕН
- ПРИСТАП ДО ЕКСКЛУЗИВНА СОДРИНА ЦИГНУС
- ОГРАНИЧЕН ПРИСТАП НА КИГНУС ЕКОСИСТЕМ
- НЕПРИВОД ЗА ЦИГНУС ТОКЕН РАЗГОВОР
7,99
/ Месец
VETERAN (функции поврзани со знаците за Cygnus привремено недостапни)
- ПОДДРШКА ПОДДРШКА (ЛИВЕЛ 2)
- ЕДНОСТАВ ЗА КОРИСТЕЕ НА ЦИГНУС ТОКЕН
- ПРИСТАП ДО ЕКСКЛУЗИВНА СОДРИНА ЦИГНУС
- ОГРАНИЧЕН ПРИСТАП НА КИГНУС ЕКОСИСТЕМ
- ДОБИВНИК ЗА РАБОТЕ CЕ НА ЦИГНУС ТОКЕН
19,99
/ Месец
УСЛУГИ „100“ (привремено недостапни)
- ВНАТРЕШНА ПОДДРШКА (LEVEL X)
- ЕДНОСТАВ ЗА КОРИСТЕЕ НА ЦИГНУС ТОКЕН
- ПРИСТАП ДО ЕКСКЛУЗИВНА СОДРИНА ЦИГНУС
- ПРИЛОГ ПРИСТАП ДО ЦИГНУС ЕКООСИСТЕМ, ОД А ДО З, ВКЛУЧУВА ALLЕ СИТЕ ПРЕМИТНИ КАРАКТЕРИВИ, БЕСПЛАТНО
- ДОБИВНИК ЗА РАБОТЕ CЕ НА ЦИГНУС ТОКЕН

За продавачи:
0,00
/ Месец
ИНДИВИДУАЛНИ
- Неограничени производи
- Нема такси за оглас и производи веднаш во живо
- ПОВЕ ONЕ НА ПРОДАБИ + 1,49 € по продадена ставка
- ПОДДРШКА СТАНДАРД (ЛИВЕЛ 0)
- НЕПРИВОД ЗА ЛИГИСТИКА ЗА ЦИГНУС
- НЕПРИВОД ЗА САМО, ЕДНА, ДВЕ ДЕН ДЕЛОВНО
- НЕ Е ДОГОВОР ЗА ЦИГНУС ИЗБОР
- НЕПРИВОД ЗА ЦИГНУС ТОКЕН РАЗГОВОР
39,99
/ Месец
ПРОФЕСИОНАЛНИ (функции поврзани со знаците за Cygnus привремено недостапни)
- Неограничени производи
- Нема такси за оглас и производи веднаш во живо
- ПОВЕ ONЕ НА ПРОДАБИ + 0,99 € по продадена ставка
- ПОДДРШКА ПОДДРШКА (НИВО 1-2)
- Добро за логистиката на цигнус
- ДОБИВО ЗА САМО, ЕДНА, ДВЕ ДЕН ДЕЛОВНО
- НЕ Е ДОГОВОР ЗА ЦИГНУС ИЗБОР
- НЕПРИВОД ЗА ЦИГНУС ТОКЕН РАЗГОВОР
99,99
/ Месец
ВЕЕ (привремено недостапна)
- Неограничени производи
- Нема такси за оглас и производи веднаш во живо
- ПОВЕЕ НА ПРОДАБИ + 0,59 € по продадена ставка + ЕДГОВОР ЗА КОРИСТЕЕ НА ЦИГНУС ТОКЕН
- ВНАТРЕШНА ПОДДРШКА (LEVEL X)
- Добро за логистиката на цигнус
- ДОБИВО ЗА САМО, ЕДНА, ДВЕ ДЕН ДЕЛОВНО
- ДОБИВНИК ЗА ИЗБОР НА ЦИГНУС
- ДОБИВНИК ЗА РАБОТЕ CЕ НА ЦИГНУС ТОКЕН